Zagrijavanje za doček Nove godine
21.12.2018 u 11:12   

Zagrijavanje za doček Nove godine

Marko Kutlić, David Temelkov & Jure Brkljača zasvirat će na Stradunu kao predgrupa u noći dočeka Nove godine. 

Marko Kutlić bivši je pjevač benda Pravila Igre s kojim je izdao prvi album, a zatim krenuo u samostalnu karijeru. 'Srce se spasilo', bio je prvi njegov samostalni singl, te se odmah pokazao kao veliki hit, koji je u prvim tjednima emitiranja zauzeo treće mjesto nacionalne top liste radijskog emitiranja HR top 40, a publika ga je u kratko vrijeme itekako zavoljela.

David Temelkov glazbenik koji je široj javnosti postao poznat zahvaljujući jednom od televizijskih showova, gdje je ostvario zapažen uspjeh. Čest je gost televizijskih emisija i showowa, od 'Lijepom našom' do 'A strane'. Uz niz koncerata gdje nastupa kao gost Tonyja Cetinskog, David stvara glazbenu ekipu za samostalne koncerte, a u suradnji s Miroslavom Rusom, završio je novu pjesmu 'Svijet se nije promijenio'.

Još jedan od predvodnika nove glazbene scene, Jure Brkljača, kojeg je publika imala prigodu upoznati kao sudionika poznatog televizijskog showa, gdje je svojim glasom i emocijama osvojio srca mnogih. Proteklu, svoju prvu pravu samostalnu glazbenu godinu, dvadesetdvogodišnji Zadranin obilježio je video spotom za singl 'Druga strana', hit pjesmom 'Pristani na sve', te prigodnom božićnom skladbom 'Božić je'.

 

 

Pratite nas

Kontaktirajte nas